Tältä sivulta löydät ajankohtaisia tiedotteita

 

Musican konsertti Tallinnassa / Musica koori konsert

05.04.2017

Jyväskyläläinen Musica-kuoro viettää 40-vuotisjuhlavuottaan ja yksi vuoden kohokohdista on matka Tallinnaan huhtikuun lopulla. Kuoro konsertoi Tallinna Filharmoonia Mustpeade talossa (Pikk 26) lauantaina 22.4. klo 18.00.

Konsertissa kuullaan romantiikan ajan teoksia, kansanmusiikkia, uutta musiikkia ja kuoron johtajan Pekka Kostiaisen sävellyksiä. Kuoro haluaa myös muistaa ja kunnioittaa pitkäaikaista ystäväänsä, virolaista säveltäjää Veljo Tormista ja konsertissa kuullaankin useita Tormiksen teoksia.

Musica-kuoro perustettiin vuonna 1977 Jyväskylän yliopiston musiikkitieteen laitoksen yhteyteen. Kuoroa on sen perustamisesta lähtien johtanut säveltäjä Pekka Kostiainen. Kuoron 40-vuotisen historian aikana lauletun musiikin kirjo on monipuolinen: folklorea, renessanssi- ja barokkimusiikkia, kirkkomusiikkia, nykysäveltäjien teoksia.

Liput 15/10 euroa

www.musicakuoro.net

Tervetuloa!

Lisätietoja
Karita Hakala, puheenjohtaja (suomeksi)
karita.k.hakala@gmail.com
040 771 2692

————-

Jyväskyläst pärit Musica nimeline segakoor tähistab sel aastal oma 40ndat aastapäeva ning üks selle juubeli suursündmustest toimub Tallinnas. Musica lauljad ja lauljannad lasevad oma hääled valla kevadise kontserdiga 22. aprillil Tallinna Filharmoonia Mustpeade majas kell 18:00.

Kontserdi programm on väga mitmekesine. Esitusel olevad teosed varieeruvad romantilise perioodi, Soome rahvamuusika ning tänapäevase loomingu vahel. Koori dirigendiks on Soome tuntud helilooja Pekka Kostiainen, kes toob oma loomingu koos kooriga Eesti kuulajateni. Tähelepanuväärseks teeb sündmuse ka see, et märkimisväärne osa kontserdist on pühandatud Veljo Tormise loomingule, kes oli Musica koori auliige ja pikaaegne sõber. Esitusele tulevad läänemeresoome rahvaste laulud ”Unustatud rahvad”- tsüklitest.

Musica koor asutati 1977 aastal Jyväskylä ülikooli muusika teaduskonna juures. Koor koosneb paljuski nii muusika teaduskonna kui üldiselt Jyväskylä Ülikooli prageustest ja endistest tudengitest. Koori asutamisest alates on seda juhtinud helilooja Pekka Kostiainen. Koor on oma 40-aasta jooksul osalenud mitmetel kodumaistel ja rahvusvahelistel konkursidel ja festivalidel ning esitanud väga mitmekülgset muusikat, rahvamuusikast renessansi ja barokkmuusikani, lisaks nii vaimulikku kui tänapäeva muusikat.

Piletid saadavad kohapeal tund enne kontserti: 15/10 €

www.musicakuoro.net

Teretulemast!

Lisainformatsioon
Aigi Margus (eesti keelne)
aigi.margus@gmail.com
+358 40 190 6432

Haaste!

09.02.2017

Musican 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi haastamme muut kuorot, lauluyhtyeet, konserttikävijät ja entiset kuorolaiset mukaan juhlavuoden fiilistelyyn!

1) Jaa kuva Musica-kuorosta häshtägillä #musica40v Instagramissa tai laita se meille Facebookissa tai sähköpostilla osoitteeseen veera.tuhkala@gmail.com. Arkistojen aarteet julki!

2) Mikä on legendaarisin veisu kuoroajoiltasi, Heila, Veret, Jaakobin pojat vai joku muu? Laulatteko ehkä Kostiaista nykyisessä kuorossasi? Nauhoita meille biisitervehdys tai pieni pätkä kuoroklassikosta, toteutus ja kokoonpano vapaa. Biisitervehdyksiä voi niin ikään jakaa Instagramissa tunnuksella #musica40v, Facebookissa tai sähköpostilla meille julkaistavaksi.

Muistakaa, että kaikki muu on turhaa paitsi kuorolaulu!

40-vuotisjuhlintaa

25.01.2017

Musica-kuoron 40-vuotisjuhlavuosi on potkaistu käyntiin ja täten julkistamme ensimmäisen tärkeän päivämäärän kalentereihin merkittäväksi.

Vietämme juhlakonsertti ja -gaalapäivää Jyväskylässä, Aalto-salissa, lauantaina 28.10.2017. Konsertti pidetään klo 14 ja juhlallisuudet jatkuvat iltasella klo 19. Otamme nyt vastaan iltagaalan ennakkoilmoittautumisia osoitteeseen musica.lipunmyynti@gmail.com, otsikolla ”ennakkoilmoittautuminen”. Ennakkoilmoittautuminen ei sitouta vielä mihinkään, mutta mahdollistaa suoran yhteydenpidon ja tiedotuksen kiinnostuneille osallistujille. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla illalliskortti myöhemmin ilmoitettavaan eräpäivään mennessä.

Tervetuloa!

MITÄ: Musica-kuoron 40-vuotisgaala

MISSÄ: Jyväskylä, Aalto-sali

MILLOIN: lauantaina 28.10.2017, konsertti klo 14.00 ja iltajuhla klo 19.00.

KENELLE: Nykyisille ja entisille musicalaisille & muille kiinnostuneille

MIKSI: Koska miksi jäädä kotiin, kun voit viettää juhlavan, koskettavan, hauskan, laadukkaan ja musiikintäyteisen päivän ystävien kanssa.

Koelaulut 17.1.

29.12.2016

Musica hakee uusia laulajia tiistaina 17.1. klo 18-20. Koelaulut pidetään yliopiston Musica-rakennuksella. Varaudu laulamaan jokin vapaavalintainen laulu ilman säestystä sekä tekemään pieniä ääniharjoituksia ja kuorovalmiutta testaavia tehtäviä.

Harjoittelemme joka torstai klo 18-21 sekä yhden kokonaisen viikonlopun kuukaudessa. Kyseessä on siis sitoutumista ja aikaa vaativa harrastus, joka tarjoaa mahdollisuuden olla osana upeaa, huumorintajuista, tavoitteellista ja musiikista nauttivaa porukkaa.

Lisää kuorosta: www.musicakuoro.net ja instagramista: @musicakuoro .

ps. jos et pääse koealuluihin kyseisellä aikavälillä tai tuona päivänä, ota yhteyttä puheenjohtajaamme karita.k.hakala@gmail.com ja mietitään toista aikaa.

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia

1.12.2016

Musica laulaa itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 18.30 Jyväskylän yliopiston OKL:n tilaisuudessa sankarihaudoilla. Tervetuloa mukaan kunnioittamaan itsenäistä Suomea yhdessä.

O Magnum Mysterium

9.11.2016

Musican joulukonserttikiertue ulottuu tänä vuonna neljään eri Keski-Suomen kolkkaan.

la 3.12. klo 19 Taulumäen kirkossa,

la 10.12. klo 16 Äänekosken kirkossa,

ma 12.12. klo 18 Lievestuoreen kirkossa ja

ti 13.12. klo 19 Jyväskylän Kaupunginkirkossa.

Luvassa on mm. a cappella renessanssimusiikkia, perinteisiä joululauluja, Bachin koraaleja, Rautavaaraa, Moilasta ja Kostiaista, sekä O magnum mysterium -motetti ainakin neljältä eri säveltäjältä.

Liput: 20/10 euroa. Maksu paikan päällä vain käteisellä. Ennakkoliput osoitteesta musica.lipunmyynti@gmail.com. Laita viestiin montako lippua haluat, mihin konserttiin saavut, millä nimellä liput varataan ja normaalilla vai alennushinnalla. Saat laskun, jolla voit maksaa liput etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kostiaisen Requiem livenä ja levylle!

28.10.2016

Jyväskylä Sinfonia ja Mikkelin kaupunginorkesteri yhdistävät voimansa Pyhäinpäivän konsertissa, joka kuullaan tiistaina 1.11. Mikkelin Mikaelissa ja seuraavana päivänä klo 19 Taulumäen kirkossa Jyväskylässä. Konsertin teoksena on kaksi vuotta sitten kantaesitetty Pekka Kostiaisen Requiem, jonka johtaa Jyväskylä Sinfonian ylikapellimestari Ville Matvejeff. Samalla teos myös levytetään Mikaelissa Alba Recordsin kustantamana.Solisteina sekä konserteissa että levyllä ovat Lappeenrannan laulukilpailujen naisten sarjan tammikuussa voittanut sopraano Suvi Väyrynen, Jyväskylän Don Giovanni -oopperassa hurmanneet mezzosopraano Ena Pongrac ja tenori Simo Mäkinen sekä basso Tapani Plathan.

Gregoriaanisen laulun harmonioita hyödyntävä teos on Kostiaisen vastaus vuosisatojen mittaiseen Requiem-sävellysten perinteeseen. Säveltäjän oma Musica-kuoro tulkitsee latinankielisen ikiaikaisen tekstin, ja lisäväriä teokseen tuovat kellopeli, vibrafoni, harppu ja antiikkisymbaalit. Musica-kuoron ovat konserttia sekä levytystä varten valmentaneet Pekka Kostiainen ja Marjukka Manner.

Jyväskylän seurakunta on ollut mukana tukemassa konserttien järjestämistä.

Mikkelin konsertin voi seurata suorana livelähetyksenä internetissä E-concerthouse striimaa Mikkelin tiistaisen konsertin suorana livelähetyksenä internetissä. Konsertin taltioinnin voi katsoa kuukauden ajan samassa osoitteessa.

Liput (Jyväskylän konsertti): 26 / 24 / 12 € teatterin lippumyymälästä ja tuntia ennen ovelta (jos lippuja on jäljellä) tai 28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot: Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola p. 014 266 4167 jenni.hakola[at]jkl.fi

Yhteistyöhön Musican kanssa?

28.09.2016

Hei yritys tai yhteisö!

Musica pitää tänä vuonna 4 joulukonserttia, 2 Jyväskylässä, 1 Äänekoskella ja 1 Lievestuoreella. Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta olla mukana meiningissä kolmella tavalla. Tämä on oiva tilaisuus saavuttaa kulttuurinnälkäistä kansaa ja tukea paikallista taidetta tai piristää pikkujouluja.

1. Mainospaikka konserttijulisteessa ja käsiohjelmassa

Mainostilan ostaja on oikeutettu sekä käsiohjelman mainostilaan että konserttijulistemainokseen.

1) Pieni mainos: 55,- (1/8 A5-kokoisesta käsiohjelmasta + julisteen alareunaan tuleva mainos)

2) Keskikokoinen mainos: 80,- (1/4 A5-kokoisesta käsiohjelmasta + julisteen alareunaan tuleva mainos)

3) Suuri mainos: 120,- (1/2 A5-kokoisesta käsiohjelmasta + julisteen alareunaan tuleva mainos)

2. Kvartettiesiintyminen pikkujouluissa tai muissa illanistujaisissa

1) Kvartettiesiintyminen: 300,-

2) Tuplakvartettiesiintyminen: 600,-

3. Porukalla konserttiin

Vähintään 10 henkilön porukoille 20 prosentin alennus joulukonserttilipuista. Tulkaa siis fiilistelemään joulua vaikka työ- tai harrastusporukalla!

Ota yhteyttä: Karita Hakala, karita.k.hakala@gmail.com

WANTED

16.08.2016

Etsimme hanakasti uusia laulajia joukkoomme. Nuotin vieressä ei valitettavasti ole tilaa, mutta sen sijaan kaikissa äänissä on – olet sitten sopraano, altto, tenori tai basso, tule rohkeasti koelauluihin.

Syksyn ensimmäisenä koitoksena pääsemme levyttämään Pekka Kostiaisen Requemin yhdessä solistien, Jyväskylän Sinfonian ja Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa. Esitämme teoksen sekä Jyväskylässä että Mikkelissä.

Järjestämme koelaulut tiistaina 6.9. ja tiistaina 13.9. klo 18-20 yliopiston M-rakennuksella. Rakennuksen pääovella on tarkemmat opastukset sijainnista. Valmistaudu esittämään vapaavalintainen kappale lempeälle raadillemme, muuta valmistautumista et tarvitse. Koska emme osaa ennakoida kävijämäärää, on hyvä varautua pieneen odotteluun. Mikäli olet tulossa koelauluihin ja tiedät, että pääset paikalle vasta lähempänä kello 20, ilmoita siitä puheenjohtajallemme etukäteen (iirouusitalo90@gmail.com), jotta osaamme odotella sinua paikalle.

Tervetuloa!

Onko Suomessa kevät?

20.04.2016

Musica-kuoro on valmiina kevääseen ja tarjoilee konsertissaan viihdyttäviä ja koskettavia kansanlaulutunnelmia sekä hieman uudempaa taidemusiikkia niin Virosta, Unkarista, Ruotsista kuin Suomestakin. Tule, kuule, näe ja koe! Konsertin nimiteoksena kuullaan Aulis Sallisen teos Onko Suomessa kevät? oopperasta Punainen viiva. Ohjelmassa myös kuorolaisten ikisuosikki Inkerin illat. Konsertin johtaa Pekka Kostiainen. Musica-kuoron levyjä on myös mahdollista ostaa käteisellä paikan päältä!

Su 24.4.2016 klo 19.00 Seminarium, Yliopiston Vanha Juhlasali

Liput 15/7 €

Lippujen ennakkomyynti osoitteesta: musica.lipunmyynti@gmail.com 

Jyväskylän kuoroviikko

03.02.2016

Järjestyksessään neljättä Jyväskylän kuoroviikkoa vietetään 8.-14.2. Luvassa on viisi konserttia ja Musicaa voit kuulla lauantaina 13.2.2016 klo 15.00 Taulumäen kirkossa. Toisena esiintyjänä nähdään Lauluyhtye Fiori. Liput 10/5 euroa. Lisätietoja kuoroviikosta ja sen ohjelmasta löydät täältä!

Musican miesten koelaulut

11.1.2016

Musica etsii riveihinsä uusia innokkaita mieslaulajia. Oletko sinä yksi heistä? Oletko ns. meiän miehiä?

Koelaulut järjestetään to 14.1. klo 18 yliopiston M-rakennuksella. Ilmoita kuoronjohtaja Pekka Kostiaiselle (0500292761) saapumisestasi koelauluihin ja varaudu esittämään jokin vapaavalintainen kappale. Muuta valmistautumista et tarvitse. Jos päivä ei passaa, voit sopia Pekan kanssa toisen koelauluajan.

Musica harjoittelee torstaisin klo 18–21 sekä kerran kuukaudessa viikonlopun ajan. Harjoituspaikkana on Jyväskylän yliopiston M-rakennus.

Lisätietoja kuorosta löytyy facebookista ja instagramista 

ps. Tositarkoituksella!

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

1.12.2015

Musica osallistuu tuttuun tapaan Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen 1. vuosikurssin järjestämään soihtukulkueeseen itsenäisyyspäivänä 6.12.2015. Kulkue starttaa klo 18.00 yliopiston päärakennuksen edestä ja etenee kohti Vanhaa hautausmaata, jossa seppeleet lasketaan sankarihaudalle kuoron säestämänä klo 18.30. Tervetuloa!

 

 

Tilaa kvartetti esiintymään juhlaasi!

17.11.2014

Isompien kuorokonserttien lisäksi Musica tekee ympärivuotisesti myös pienempiä tilauskeikkoja kvartetilla tai tuplakvartetilla. Olipa tilaisuutesi millainen tahansa, tulemme mielellämme esiintymään häihin, hautajaisiin, polttareihin, pikkujouluihin, syntymäpäiville, illanviettoihin…

Valmiista ohjelmistostamme löytyy sekä maallista että hengellistä ohjelmistoa, onnittelu- ja juomalauluja, kansanlauluja ja serenadeja. Esityksen hintaan vaikuttaa esiintyvän ryhmän koko sekä esitettävien laulujen määrä ja se, ovatko laulut ennestään tuttuja. Toiveita saa toki esittää! Ota yhteyttä esimerkiksi puheenjohtaja Hanneen niin voidaan sopia yksityiskohdista. Nähdään keikalla!

Levytarjousta pukkaa!

13.11.2015

Vuoden loppuun saakka Musican levyjä saa nyt tarjoushintaan. Löytyykö näistä lahjaideoita vaikkapa pukinkonttiin?

Uusimman Ikirunoja-levyn hinta on normaalisti 15 €, mutta tarjouksena saat kolme levyä kahden hinnalla eli
3 kpl Ikirunoja / 30 €. Tarjoushinnalla myydään myös vanhempia levyjä Poikako vai tyttö? sekä Mater nostra, joita saa
3 kpl / 20 € (levyjen normaalihinta 10 €).

Tarkempaa tietoa äänitteistä löytyy täältä: http://musicakuoro.net/levytykset/

Levyjä myydään joulukonserttien yhteydessä ja voit tilata niitä myös sähköpostitse osoitteesta musica.levymyynti@gmail.com

Musica-kuoron koelaulut syksyllä 2015

01.09.2015

Jyväskylän Musica-kuoro etsii jälleen uusia laulajia riveihinsä. Koelaulut järjestetään 7.-8.9.2015 klo 18-20 yliopiston M-rakennuksella. Pääovella tarkemmat opastukset koelaulupaikasta.

Valmistaudu esittämään jokin vapaavalintainen kappale ystävälliselle raadille ja tule avoimin mielin paikalle jompana kumpana päivänä. Muuta valmistautumista et tarvitse.

Emme valitettavasti osaa ennakoida kävijämäärää, joten varaudu pieneen odotteluun. Jos olet tulossa koelauluihin ja tiedät, että pääset paikalle vasta lähempänä kahdeksaa, voit ilmoittaa siitä puheenjohtajalle etukäteen (hanne.tuupainen@gmail.com), jotta osaamme odotella tarpeen vaatiessa.

Musica-kuoro harjoittelee torstaisin klo. 18-21 Jyväskylän yliopiston M-rakennuksella.

Kilpailumatka Italiaan

28.4.2015

Musica-kuoro on jälleen hionut kokoonpanonsa ja ohjelmistonsa kisakuntoon. Viimeksi kuoro nähtiin kisalavoilla Tampereen sävelessä vuonna 2013, jolloin kuoro palkittiin kolmella kultaleimalla. Sitä ennen Musica on valittu muun muassa vuonna 2012 järjestettyjen Olomoucin kuorofestivaalien parhaaksi kuoroksi. Tällä kertaa taitava kuoro suuntaa Pekka Kostiaisen johdolla Italian Cattolicassa pidettäville kuorofestivaaleille.

Lähtökonsertissa on ainutlaatuinen mahdollisuus toivottaa kuorolle onnea matkaan ja päästä kuuntelemaan kuinka kisaohjelmisto soi. Kuorolle tyypillisesti konserttiohjelmistossa yhdistyvät kirkkoteokset nyky- ja kansanmusiikkiin. Mukana ovat Pekka Kostiaisen omista sävellyksistä ainakin Jaakobin pojat ja Mul on heila ihana. Näiden klassikkojen lisäksi ohjelmistossa kuullaan myös Tampereen sävelen kisaveto, Morten Lauridsenin O Magnum mysterium.

Asiantuntevan ohjelmiston lomassa kuullaan myös keväisen keveitä kappaleita, joten kevätkonserttimainen tunnelma on kahvitarjoilua myöten taattu.

Kannatusjäseneksi 2015?

16.01.2015

Hei kuoromusiikin ystävä!

Musica-kuoron kevätkausi on lähtenyt käyntiin rauhallisesti pääsiäiskonsertin ohjelmistoa harjoitellen. Kevään päätapahtuma on kilpailumatka Italiaan, joten kannatusjäsenten tuki on tärkeä tänäkin vuonna! Kannatusjäsenenä pääset ilmaiseksi Musican omiin konsertteihin, saat Musica-kuoron kuulumisia sähköpostitse sekä mahdollisia muita etuja, joista ilmoitetaan erikseen. Kannatusjäsenyys maksaa 30€/vuosi.

Mikäli haluat tukea Musica-kuoron toimintaa ja liittyä kannatusjäseneksi vuodeksi 2015, täytä lomake osoitteessa http://musicakuoro.net/kannatusjasenyys/ tai laita sähköpostia osoitteeseen musica.kannatusjasen@gmail.com. Ilmoitathan sähköpostissa jäsenyyden saajan nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostin.

Tervetuloa yhdistykseen!

Kirkkahin jouluyö

18.11.2014

Musican joulukonserttikiertue tuo jälleen kirkkautta joulunodotukseen!

Tänä vuonna tunnelmallisesta musiikista pääsee nauttimaan Jyväskylän lisäksi myös Tampereella ja Hankasalmella.

Pe 5.12 klo 19:00, Tampereen tuomiokirkko, Tampere
Su 7.12 klo 21:00 Taulumäen kirkko, Jyväskylä
Su 14.12 klo 19:00 Hankasalmen kirkko, Hankasalmi
Ti 16.12 klo 21:00 Kaupunginkirkko, Jyväskylä

Liput: 10/20€ Ovelta ja ennakkoon suoraan kuorolaisilta tai sähköpostilla musica.lipunmyynti@gmail.com

Musiikillinenjohto: Pekka Kostiainen Solistit: Minja Niiranen, sopraano; Hanne Tuupainen, altto; Emma Kostiainen, tenori; Risto Koskenkorva, tenori; Jussi Talasniemi, basso

Ohjelmistossa kuullaan musiikin helmiä aina Giovanni Pierluigi da Palestrinan “O magnum mysteriumista” Toivo Kuulan “Rukoukseen”. Mukana on totta kai 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän kuoronjohtajan, säveltäjä Pekka Kostiaisen teoksia, kuten “Hoosianna” ja viime vuonna kantaesitetty “Christmas Gloria”, jossa Musican mieslaulajat pistävät parastaan. Toiveuusintana viime vuodelta kuullaan myös Gregorio Allegrin “Miserere mei, Deus”.

Tule mukaan nauttimaan lempeästä harmoniasta ja vangitsevasta tunnelmasta!

Musica-kuoron uusi levy “Ikirunoja” julkaistu!

01.11.2014

Nyt pääset täydentämään levyhyllyäsi upouudella Ikirunoja -levyllä! Levyltä löytyy niin suomalaisia kuin karjalaisia kansanlauluja, inkeriläistä kansanrunoutta sekä Kalevalan teksteihin sävellettyä musiikkia (mm. Sampo-sarja). Levyn voit ostaa suoraan kuorolaisilta (15€) tai tilata osoitteesta musica.levymyynti@gmail.com, jolloin lisäämme hintaan postimaksun. Aiempia levyjä on myös saatavilla hintaan 10€/kpl. Osta omaksi tai lahjaksi!

Juhlaviikko 44

24.9.2014

Pekka Kostiaisen juhlavuosi huipentuu viikolle 44, joka sattuu olemaan myös säveltäjän syntymävuosi. Keskiviikkona 29.10. Kostiaisen suurteos Requiem saa maailman kantaesityksensä.

Kostiainen conducts Kostiainen -äänitesarjan kahdeksas osa IKIRUNOJA julkaistaan levynjulkistamiskonsertissa lauantaina 1.11. klo 15 Aalto-salissa. Levynjulkistamiskonsertin ja gaalaillallisen liput ovat vihdoin myynnissä! Osta omasi suoraan kuorolaisilta tai osoitteesta musica.lipunmyynti@gmail.com. Lippuja myös tuntia ennen ovelta. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja konserteista ja lipuista löydät keikkatiedoista.

Laula Musica-kuorossa!

20.07.2014

Jyväskylän Musica-kuoro täyttää jälleen rivejään innokkailla laulajilla. Pääsykokeet järjestetään maanantaina 8.9. ja tiistaina 9.9. klo. 18-20 M-rakennuksella. Pääovella on tarkemmat opasteet Musican koelauluihin. Mitään erityistä valmistautumista et tarvitse, riittää että ilmaannut jompana kumpana päivänä paikalle ja laulat vapaavalintaisen laulun lempeälle raadille. Emme valitettavasti osaa ennakoida hakijoiden määrää, joten ruuhkan sattuessa on hyvä varautua odotteluun. Jos saavut paikalle lähempänä kahdeksaa, kannattaa asiasta ilmoittaa etukäteen puheenjohtajalle (vivi.sippala’at’gmail.com), jotta raati tietää odotella sinua, mikäli hakijoita on vähän.

Musica-kuoro harjoittelee torstaisin M-rakennuksella klo 18-20.

Hanki omaksi Musican CD-levy!

24.6.2014

Musica-kuoro on levyttänyt viisi CD:tä Alba Recordsin Kostiainen conducts Kostiainen -äänitesarjaan. Sarjaan kahdeksannen osan Musica levytti keväällä ja levy julkaistaan Pekka Kostiaisen juhlaviikolla 44. Sitä odotellessa voit hankkia omaksi tai lahjaksi aiempia levyjä. Tietoa levyistä löytyy viemällä kursori kohtaan “kuorosta” ja sieltä klikkaamalla “levytykset”. Yhden levyn hinta on 10€ ja niitä voi ostaa suoraan joko kuorolaisilta tai tilaamalla postitse kotiin, jolloin lisäämme postimaksun 2,5€. Tilaaminen onnistuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen musica.levymyynti@gmail.com.

Musiikkia kevään ja kesän juhliin?

26.4.2014

Haluatko omiin juhliisi musiikkiesityksen tai muistaa päivänsankaria vähän persoonallisemmalla lahjalla? Musica-kuorolta voit tilata pienryhmän laulamaan juhlaan kuin juhlaan. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (ks. yhteystiedot).

Uudet kotisivut

16.04.2014

Musican uudet kotisivut ovat avattu!

Musica levyttää maaliskuussa

10.03.2014

Musica levyttää 21.3.-23.3. uutta materiaalia kuoromusiikin ystäville. Kostiainen conducts Kostiainen -äänitesarja saa lisäystä kansanperinteistä ammentavien sävelien muodossa. 

Tuleva äänite on järjestyksessään 10. koko Musica-kuoron historian aikana. Myöhemmin keväällä Musica järjestää kuorokauden päättävän kevätkonsertin, jossa yleisöllä on mahdollisuus kuulla levytettäviä kappaleita.